Är du i behöv städservice i Nacka, Värmdö, Danderyd, Täby, Lidingö, Haninge, Huddinge, Tyresö eller Stockholm?

JBEX Städ & Entreprenad utför alla typer av städservice i hela Stockholm. 

Flyttstäd

Alla vi som har flyttat någon gång vet hur mycket arbete det medför och hur smutsigt det kan bli, då kan det vara skönt att någon annan tar han om städningen så att man slipper bekymra sig om det  När ni har flyttat ut så behöver ni bara lämna över resten till oss. Vi lämnar alltid garantier på utförda arbeten.

 

Fönsterputs

Våra fönsterputsare har många års erfarenhet och vi kan fönster bättre än någon annan. Vi utför fönsterputs hela året och i hela Stockholm.

 

Golvvård

Vi hjälper till att fräscha upp gamla golv och som alltid blir som nya med våra moderna skurmaskiner och kunnande. Vi har erfarenhet av de flesta golvmaterial och kan få det gamla golvet att bli som nytt.

 

Hemstäd & Privatstäd

Visst har du roligare saker att ödsla din tid på än att städa hemma? Vi hjälper dig att frigöra tid åt dig. Tillsammans går vi igenom vilka önskemål ni har samt vad vi ska avlasta er med och hur ofta.

 

Företagsstäd & Kontorsstäd

Inget företag är det andra likt och tillsammans hittar vi den perfekta lösningen som passar just ert företag. Vi går alltid igenom era behov och skräddarsyr en lösning som passar just er. Våra kunder  inom kontorsstäd är både stora och små företag.

 

Trappstäd

Vi sköter och tar hand om de allmänna ytorna i er bostadsrättsförening. Trappor, vindar, källargångar och tvättstugor städar vi efter överenskommelse med er. Vi skapar en lösning som är anpassad för varje fastighet och bostadsrättsförening.

 

Vi utför, Flyttstäd, Fönsterputs, Golvvård, Hemstäd, Företagsstäd, Kontorsstäd & Trappstäd i Nacka, Värmdö, Danderyd, Täby, Lidingö, Haninge, Huddinge, Tyresö eller Stockholm.

 

Välkommen att kontakta oss för mer information.

JBEX STÄD & ENTREPRENAD

Kornettvägen 32

132 47 Saltsjö-boo

Tel / Fax: 08-747 06 26

Camilla: 0707-89 69 93

Johnny: 070-456 89 97

E-post: jbex@tele2.se

www.jbex.nu